úterý 29. prosince 2015

New Year's Nails

Nový rok 2016 se blíží a s ním přichází samozřejmě i nutná změna designu našich nehtíků. Proto jsme se s mojí mamčou a ségrou rozhodly, že se pustíme do přípravy na nový rok a uvítáme ho s novoročním designem nehtů. Na výsledek se podívejte sami.


Nejdříve jsme začaly plánovat, jaký design a styl vybrat. Chtěla jsem něco nenápadného a nic křiklavého, proto jsme zvolily jako základní a podkladový lak z řady Nude (03 I'm Lost in You) od Essence a ten kombinovat s novými třpytivými laky od Dermacolu (14 Nude Stardust + 16 Queen Stardust) a s běžným černým lakem. Na trojúhelníky (smoking) jsme použily bílé pásky na francouzskou manikúru a pruhy jsme udělaly pomocí slabých pásků, které jsem zakoupila na Ali Expressu.


Já jsem si zvolila kombinaci třpytivých pruhů, které měly připomínat ohňostroj (slabé pásky jsme nastříhaly, nalepily, přetřely třpytivým lakem a téměř ihned slouply, aby nám třpytky příliš nezaschly), a smokingu s motýlkem.


Ségra zvolila variantu s třpytivými pruhy a třpytivou špičkou u kořene nehtu. Špičky jsme udělaly pomocí zaoblených bílých pruhů na francouzskou manikúru a pruhy jsou udělány stejně jako u předchozích nehtíků. Zbylé barvy jsou součástí ségřiných gelových nehtů.


Mamka má třpytivé gelové nehty, proto jsme nepoužily třpytivý lak, ale díky černému laku jsme zíslaly třpytivé proužky, které z černého laku vykukují. Nalakováno opět za pomoci úzkých lepicích proužků, které jsme přelakovaly černým lakem.


Poslední nehtíky sice nejsou novoroční, ale opožděně ještě vánoční.

Použity všechny čtyři laky z kolekce Merry Berry od Essence (01 The Masked Ball, 02 Purple With Purpose, 03 Pink & Perfect, 04 Red Rocks) + doplněny jedním fialovým lakem také od Essence (52 Amazed By You).

Vločka dodělána tenkým štětečkem a obyčejným bílým lakem. Sobík je také ručně kreslený. Nejdříve jsme si natřely jeho tělo (již výše zmíněný Nude lak od Essence 03 I'm Lost in You), to jsme po chvíli obtáhli tenkým štětečkem s černým lakem a nakreslily jsme mu parohy. Bílým a černým lakem jsme udělali malé kuličky jako oči a červený nos pomocí laku Merry Berry od Essence (04 Red Rocks).


Krásný a úspěšný nový rok!


Žádné komentáře:

Okomentovat